Magisk Julebord og Weekend Getaway 2023 Stoksund Seapark Trondheim og Fosen

9 måneder siden

Magisk Julebord og Weekend Getaway 2023 Stoksund Seapark Trondheim og Fosen

Fosens perle for julebord, også ideell for Trondheimsbedrifter

Er du på utkikk etter det perfekte stedet for årets julebord? Stoksund Seapark, beliggende i idylliske Fosen, er en kort reise unna Trondheim og gir deg en uforglemmelig høytidsfeiring i julepyntede lokaler med en eksklusiv skybar.

Skreddersydde julebord for alle

Enten du planlegger en feiring med kolleger, vennegjengen eller familien, har vi løsninger som passer for dere. Våre festpyntede lokaler og eksklusive skybar gir en unik ramme for feiringen, uansett om du kommer fra Fosen eller Trondheim.

Julebordshelger du ikke vil gå glipp av

Vi holder julebord på utvalgte helger: 24-25. november, 1-2. desember, og 8-9. desember. Reserver din plass i dag for å sikre deg en uforglemmelig opplevelse!

Hva er på menyen?

Vår meny inkluderer klassiske juleretter som ribbe, pinnekjøtt, og lutefisk, samt vegetariske alternativer. Avslutt måltidet med deilige desserter som riskrem med rød saus og crème brûlée.

Drikkeutvalg for en hver smak

Vi tilbyr spesiallagde juledrinker og et variert utvalg av viner for å komplementere måltidet. Fra boblende champagne til fyldige rødviner, vi har noe for enhver smak.

Musikalsk innslag

Nyt kvelden med live musikk som spiller både julesanger og allsidige hits. Vårt musikkprogram er nøye utvalgt for å skape den rette stemningen.

Mer enn bare et julebord

Vi tilbyr en hel julebordsweekend med varierte aktiviteter. Fra whiskeysmaking til gårdsbesøk, det er noe for enhver smak. Aktivitetene kan også være hos andre aktører i området, som lette turer og bedriftsbesøk.

Overnattingsmuligheter

Trenger du overnatting? Vi har et bredt utvalg av overnattingsmuligheter, fra dobbeltrom og leiligheter til hytter og rorbuer. Ved behov for overnatting, må dette avtales på forhånd.

Transportløsninger

Vi bistår med hjemkjøring hvis ønskelig. Dette må avtales på forhånd for å sikre en smidig avslutning på kvelden.

Kontakt oss for booking

For priser og booking, ring Gunn på 911 34 195 eller send oss en e-post på stoksundseapark@gmail.com for en trivelig prat.

Reservér ditt neste opphold hos oss

Din destinasjon for kystopplevelser