Bobilparkeringen får gapahuk!

1 år siden

Bobilparkeringen får gapahuk!

Stoksund Seapark oppgraderer nå sin bobilparkering med en helt ny gapahuk for sine besøkende. Denne koselige og praktiske tilleggsfasiliteten vil gjøre oppholdet enda mer bedre for bobilgjester som ønsker å nyte den vakre naturen i området.

Gapahuken er utstyrt med en solid murgrill, som gir muligheten for grillaftener i godt selskap. Den vil også fungere som ly for regn, slik at man kan nyte utendørsaktiviteter uavhengig av værforholdene. På varme dager gir gapahuken en kjærkommen skygge for å kunne slappe av og kjenne brisen.

Denne oppgraderingen er en del av Stoksund Seaparks kontinuerlige forbedring av fasilitetene for å sikre at gjestene får en minneverdig og behagelig opplevelse.

Reservér ditt neste opphold hos oss

Din destinasjon for kystopplevelser